Borsófőzelék virsli rózsával
Az Unokáim kedvence
- Könnyű
- evkass10-20 perc
- 2020-11-21572.81 kcal/fő
1 főre | Érték |
---|---|
kcal: | 572.81 |
kJ: | 2387.81 |
Szénhidrát: | 31.66 |
Amelyből cukrok: | 6.24 |
Zsír: | 37.2 |
Amelyből telített zsírsavak: | 17.6 |
Rost: | 7.6 |
Fehérje: | 24.14 |
Só: | 3.06 |
Az adott sor azért van pirossal kiemelve mert a recept alapanyagai között van olyan alapanyag amelynek az összetevőjének az értékét nem adta meg a gyártó. Melyek értéket nem tudjuk.
Eredetileg a recept 4 főre / darabra szólt.
Módosítsuk
Főre/adagra
Alapanyagok
- 1kk. ( csapott )Só, tengeri (általános)
- 175gTejföl /Magyar/ 20 %
- 10dkgliszt búzafinomliszt BL 55 Nagyi titka
- 50dkgVirsli PICK
- 400gzöldborsó Bonduelle Vapeur gyorsfagyasztott
Elkészítés
Elkészítés a megadott link alatt
- A fagyasztott borsót sós vízben megfőzöm.
- Habarást készítek, lisztet kikeverem a tejfölben majd a borsóhoz adagolom ( folyamatos keverés mellett, nehogy csomós legyen, a lisztes tejfölhöz kevés hideg Viet adagolok és a forró borsós vízből is teszek hozzá majd csak ez után öntöm a többire )
- A virslit bekockázom és forró olajban megsütöm.